Болгарія сертифікована як безпечний туристичний напрямок

Дорогі туристи і колеги!

З радістю повідомляємо, що Болгарія сертифікована як безпечний туристичний напрямок.

Всесвітня рада з подорожей і туризму запускає перший з низки нових глобальних заходів у рамках своїх протоколів про безпечні подорожі. Організація розробляє спеціальний штамп «Безпечні подорожі» (Safe Travels Stamp), щоб мандрівники могли визначати країни для своїх подорожей і місця проживання в них, які застосовують високі стандарти безпеки і гігієни.

Болгарія є однією з перших країн і туристичних напрямків, якій присвоєно марка безпеки і гігієни (safety and hygiene stamp). Це стало зрозуміло з заяви Всесвітньої ради подорожей та туризму (WTTC). Мета цих протоколів полягає в тому, щоб представити плани дій по оптимізації зусиль з відновлення туристичного сектора після кризи COVID-19.

 В даний час протоколи охоплюють різні області:

• готелі

• ресторани

• аеропорти

• магазини на відкритому повітрі

• конгрес-центри

Протоколи складені з урахуванням рекомендацій Всесвітньої Організації Охорони Здоров'я, і ​​будуть оновлюватися в разі зміни епідеміологічної ситуації.

Штамп «Безпечні подорожі» (Safe Travels Stamp) має життєво важливе значення для відновлення довіри туристів у всьому світі, щоб туристи могли бути впевнені, що існують підвищені стандарти гігієни і безпечних подорожей.

Підготовлені Міністерством туризму Болгарії інструкції з розміщення та харчування відповідають всім протоколам, виданим ВРПТ (WTTC), що робить Болгарію частиною цієї ініціативи.