Ми змінюємось, щоб ви отримували тільки найкраще!

Нарешті ми можемо розповісти, чим ми займались останні кілька місяців.

Коли в Україні та у всьому світі оголосили карантин, ми зрозуміли, що навіть при повній зупинці туристичного руху наша команда може бути корисною для всіх своїх клієнтів та колег. Період карантину дозволив нам зосередитись на розробці нового сайту, робота над яким почалась на початку 2020 року, коли ми зібрали всі ідеї кожного учасника нашої команди, знайшли список пропозицій щодо сайту від клієнтів, і разом з фахівцями-розробниками написали першу сторінку нової електронної книги Туроператора “Сакумс”.

Чому ми змінюємось?

Ми стараємось, щоб наше кредо “Сакумс - джерело вражень і натхнень” було втілене не тільки в організації подорожей. Ми прагнемо, щоб ви отримували таке ж велике задоволення також під час підбору і бронювання туру.

Що саме зміниться?

Новий сайт - більш сучасний, швидкий і зручний у користуванні. Сайт адаптований для мобільних пристроїв. Набагато зручніше стало переглядати тури та робити замовлення туру як з комп’ютера, так і з планшета чи мобільного телефону.

З’явилася мультимовність. Основна мова сайту - українська, користувачі мають можливість обрати також російську мову (російськомовна версія з’явиться дещо пізніше). Для іноземних гостей, які бажають відвідати Україну, передбачена англомовна версія сайту в розділі Welcome to Ukraine.

Тепер ви можете додавати тури в “бажане”, дивитись підбірки по різних акціях, підібрати тури по даті чи по місяцях року, фільтрувати тури по вартості, обирати місто виїзду.

Звичайно, це ще не повний перелік переваг нового сайту туроператора Сакумс. Але, досить про це говорити. Ми пропонуємо вам самостійно відкрити для себе нові можливості оновленого сайту Туроператора Сакумс. І хоч кордони поки-що закриті, ви можете просто зараз здійснити невелику подорож на веб-сторінках нашого нового сайту і помріяти про свій майбутній відпочинок, адже усі великі справи починаються з мрії.

Бажаємо вам приємних вражень і натхнень!