Вітаємо з Новим Роком 2021!

2020-й рік для багатьох став роком випробування на стійкість. Хоча рік був непростим, він приніс і приємні речі: в 2020 році значно збільшився асортимент подорожей по Україні, багато туристів, які раніше надавали перевагу європейським напрямкам, здивовано діляться враженнями про те, які красиві місця є в нашій країні. Активація туристичного руху по Україні призвела до покращення сервісу на місцях: в готелях, ресторанах, музеях тощо.

Незважаючи на закриті двері до більшості європейських країн, наші туристи, ті, хто справді хотів подорожувати, змогли відпочити в Хорватії, Чорногорії, Албанії, Болгарії, Туреччині, Єгипті та інших країнах, які гостинно приймали, або ще досі приймають українців впродовж туристичного сезону. Ми разом пережили і раптове введення тестувань для перетину кордону за день до подорожі, і неочікуване потрапляння країни відпочинку до червоної зони, при поверненні з якої необхідна самоізоляція. Абсолютно всі туристи після повернення з турів в один голос сказали нам, що всі ці перешкоди - ніщо, порівняно із задоволенням, яке вони отримали від поїздки.

Ми дякуємо кожному туристу та партнеру за лояльність і довіру в такий непростий час.

В наступному 2021 році ми будемо і надалі робити все можливе, щоб наші клієнти могли привезти додому шматочок щастя, задоволення і радості, які можна отримати тільки під час подорожі.

В новому 2021 році бажаємо вам і вашим рідним міцного здоров'я та вдалих подорожей! З Новим Роком!

Колектив Туроператора САКУМС