Оголошено карантин. як буде далі?

Шановні туристи і колеги!

Як багато хто з вас знають, туроператор Сакумс спеціалізується на автобусних та авіа турах по Європі і Україні, і одним з основних напрямків у нас є тури для школярів.

Наша компанія відправляє багато груп в періоди шкільних канікул. Не виключенням є і весняні канікули 2020 року з 21.03 по 12.04 (в різних областях канікули проходять по-різному).

На жаль ситуація з поширенням коронавіруса в Європі набула логічного розвитку - карантин в нашій країні, який оголосили 12.03 і до 03.04. Ця подія, разом з іншими яскраво негативними новинами викликали паніку у всіх: батьків, вчителів і деяких працівників турбізнесу.

Туристичний оператор - це не банк, який зберігає гроші і видає їх партнерам безпосередньо під час туру. Для гарантії надання якісних туристичних послуг все хочуть заздалегідь отримати підписку, або повну оплату: агентства, туроператор, приймаючі сторони, готелі, перевізники, авіакомпанії, музеї, парки розваг. І ми завжди завчасно вносимо всі передоплати та оплати для гарантії надання якісних послуг.

Ми готувалися до такого розвитку подій. Всі тури на шкільні весняні канікули 2020 були відкладені. Кожна група з весняних канікул 2020 отримала можливість скористатися замовленими послугами тоді, коли епідемія закінчиться, без будь-яких штрафних санкцій за перенесення дати виїзду на будь-яку іншу бажану дату, починаючи з травневих свят і до осінніх канікул включно (за винятком фактично понесених витрат, наприклад бронювання залізничних квитків, перенесення дати авіарейсу, і т.п.).

Метою нашої команди в даний момент є мінімізація втрат з будь-якого боку. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб кожна сторона була у виграші - і турист, і агент, і туроператор, і перевізники, і іноземні партнери.

Скоро прийде травень. Ми сподіваємося, що весна і імунітет людства найближчим часом переможуть хвороба і паніку, і психологічна напруга знизиться до початку травневих свят. Ви можете сміливо бронювати тури від Туроператора Сакумс на травневі свята, адже ми готові і до інших варіантів розвитку подій. Ми просимо зберігати спокій і готуватися до майбутньої подорожі в той час, коли умови для поїздки будуть найбільш сприятливими.