ОСІННІ КАНІКУЛИ ROYAL HOLIDAY у СЛОВАЧЧИНІ 2024
ОСІННІ КАНІКУЛИ ROYAL HOLIDAY у СЛОВАЧЧИНІ 2024

Тривалість: 7 днів

Маршрут: Київ - Списький Град - Вишні Ружбахи - Старий Смоковець* - Штрбське Плесо* - Попрад - Бахледова Долина - Стара Любовня - Кошице - Київ

Мінімальна вартість: 20768 грн

Транспорт: Автобус

27.10.2024

Для замовлення туру залиште запит, або зв'яжіться з менеджером

Запрошуємо провести осінні канікули у горах Словаччини !

Нещодавно реконструйований готель Travertín I*** на курорті Vyšné Ružbachy розташований у чудовому оточенні курортних парків серед тихої природи долини. Знаходиться біля корпусу Бальнеотерапії, де проводяться лікувальні процедури, і Білого дому - ресторану, де здійснюється харчування; це зумовлює його ідеальне місце для розміщення.

  • Готель розташований безпосередньо в центрі курорту Vyšné Ružbachy.
  • Двомісні номери з окремими ліжками.
  • Стандартний номер: ванна кімната, туалет, радіо, телефон, супутникове телебачення, інтернет.
  • Сніданки та вечері, шведський стіл.
  • Користуванням термальним басейном та wellness 2 год щоденно у вартості.
Коротко про тур
Проїзд комфортабельним автобусом із Києва, можливість приєднатися у Житомирі, Рівне та у Львові.
Проживання + 2-х разове харчування + термальний басейн щоденно
Цікаві пізнавальні екскурсії, походи в гори
Початок подорожі

27.10

Посадка у Києві у комфортний автобус.
Переїзд з Києва на кордон з Словаччиною. По дорозі пропонуємо комплексне харчування на території України (вартість 250 грн особа).

У тур можливо приєднатись також у Житомирі, Рівне, Львові, Стрию, Мукачево, Ужгороді.

Відкриваємо Словаччину: подорож до серця Татр

28.10

Проходження українсько-словацького кордону.
Переїзд до Словаччини – країну чарівних гір, блискучих лісів, смарагдових печер та цілющих мінеральних джерел. Тут можна зустріти все: і «замки лицарів», що відбиваються у водній гладі, і загадково мерехтливий у темряві «старої вежі вогник», і неприступні гірські вершини, і мальовничі рівнини, і крихітні села з унікальними музеями-заповідниками народної творчості, і невеликі містечка, що зберегли середньовічну чарівність. За високу концентрацію красот природи Татри заслужили назву «Мініатюрні Альпи».
Словаччина – це країна з великою кількістю замків і фортець. Уявіть собі: їх там аж 180! Звісно, всі замки Словаччини побачити та відвідати, навіть за кілька подорожей країною, просто нереально, але є кілька замків, на які обов’язково варто поглянути, перебуваючи в цій країні. До таких відноситься Спішський град (іноді кажуть Спишский). Це найбільший замок Словаччини і один з найбільших середньовічних замків в Центральній Європі. Він займає 4 га площі і височить на 634 м над рівнем моря і 200 м над околицями. Замок входить до спадщини ЮНЕСКО та національних пам’яток культури Словаччини (огляд замку ззовні)


Далі нас чекає знайомство з курортом Вишні Ружбахи та поселення у готель на курорті. Вишні Ружбахи - ідеальне поєднання корисного з приємним: свіже гірське повітря, теплі термальні басейни, катання на лижах, прогулянки затишним містечком, цікава екскурсійна програма та смачна їжа – що може бути краще?

Поселення у готель. Розпочинаємо відпочинок з релаксу у термальному басейні. Вишні Ружбахи відомі як термальний курорт (615 м над рівнем моря). Тут є 14 мінеральних джерел з температурою води 23-36°С, яка характеризується як гідроген-вуглекисла та кальцієво-магнієва гіпотонічна з високим вмістом магнію і фтору та середньою мінералізацією. Серед джерел слід виділити "Ізабелу" — найбільш насичене вуглецем джерело в Європі. Зважаючи на властивості тутешньої води, популярними на курорті є ванни, які завдяки насиченню організму вуглекислим газом сприяють покращення обміну речовин, імунної та нервової систем тощо.
Вечеря. Ночівля.

Татри, фунікулер, аквапарк - все, що потрібно для незабутнього відпочинку

29.10

Cніданок. Вільний час.


Старий Смоковець та Штрбське Плесо (підйом на фунікулері Старий-Смоковець – Гребієнок 11 євро дорослий та 9 євро діти до 12 років ). На горі височить найбільша і найхолодніша візитівка зимових Високих Татр – Татранський крижаний будинок. Поїздка в Штрбське Плесо воістину порадує ваше око – кажуть, що побувати в Словаччині і не зробити фото на цьому чарівному озері - це все одно, що побувати в Парижі і не зробити фото біля Ейфелової вежі.
Далі у нас Попрад. Одним з найпопулярніших місць для місцевих жителів і туристів став термальний аквапарк AquaCity (вхідні квитки 28 євро для дорослих та 24 євро для дітей). Його побудувала британська компанія і на пам’ять про це біля головного входу встановила один із символів Англії – червону телефонну будку. Тут панує вічне літо, а лазурна вода в басейнах нагадує про теплоту моря. В дитячій зоні «Острів скарбів» вода і в справді морська – солона. А ще в дитячому басейні плаває піратський корабель. Піднімаючись на його борт, діти приєднуються до команди піратів-аніматорів – вони організовують веселу гру на воді, водну дискотеку та придумують інші групові розваги для дітей. В аквапарку є як відкриті, так і закриті термальні басейни з різноманітними гірками та атракціонами, яких тут налічується більше 300 видів. Крім водних розваг, у аквапарку можна відвідувати сауни, вибрати один з видів масажу. Тут працює кріоцентр. Залишитися голодним не доведеться: в AquaCity працює кілька кафе та ресторанів, де можна замовити будь-що – від гамбургерів до вишуканих страв.

Повернення у готель. Вечеря. Відпочинок у термальному басейні. Ночівля.

Для найсміливіших, безстрашних і цікавих!

30.10

Сніданок.


Сьогоднішній день буде під гаслом «Для найсміливіших, безстрашних і цікавих!».
Познайомитесь з природою та скарбами Словаччини ближче відвідавши славнозвісну Белянську печеру (вхідний квиток 15 євро для дорослих/10 євро для дітей до 15 років,) – довжина 3 461 м, глибина 160 м, знаходиться в східній частині Белянських Татр. У печері є великі зали, «собори», «пагоди», озера та синтрові озерця.
До Вашої уваги абсолютно надзвичайна атракція в Словаччині – дерев'яна стежина Treetop walk по кронах дерев в Бахледовій Долині (вхідний квиток 32 євро для дорослих/26 євро для дітей до 14 років, стежка в верхівках дерев + гондола Бахледка (поїздка в обидві сторони) або лише стежина без гондоли 18 євро дорослі/15 євро діти)  – стежка в кронах дерев у Бахледці розташована на межі П’єнінського та Татранського національних парків, у серці різноманітного лісу. Маршрут довжиною понад 600 м проходить через ліс, повний сюрпризів і цікавинок, показуючи відвідувачам унікальність природи Спішської Магури, стежина в кінці піднімається в формі спіралі на висоту 32 метрів. На самому верху «вежі» можна знайти 360° оглядовий майданчик, з якого відкривається прекрасний вид на Беліанські Татри, Пієніни та Замагурє. А також, для всіх охочих відчути справжній адреналін, буде можливість спуститися на сухій слайд-гірці (за додаткову оплату) прямо з оглядового майданчика! Не забудьте взяти з собою фотокамери, такого Ви ще точно не бачили!

Повернення у готель. Відпочинок у термальному басейні. Вечеря. Ночівля.

Стара Любовня: історія, шопінг та релакс

31.10

Cніданок. Вільний час.


Сьогодні запрошуємо на знайомство з Стара Любовня – дивовижне тихе містечко у північній частині Словаччини, неподалік Високих Татр. Просто над містом, на порослому лісом пагорбі, височіють руїни середньовічного замку.
Любовнянський Град (дод. опл вхідний квиток, вартість уточнюється) - величний древній замок Любовня (1292 р.), який протягом кількох віків служив на сторожі спокою північних торгових шляхів, скарбниця польської Корони. Тут був ув’язнений відомий авантюрист, король Мадагаскару, Моріц Беньовський.
Далі у нас буде час на шопінг у місті.
Повернення у готель. Вільний час.

Відпочинок у термальному басейні. Вечеря. Ночівля.

Кошице - місто, що вражає

01.11

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд на словацько-український кордон.


По дорозі пропонуємо відвідати незабутню екскурсію в «Кошице – перлина Словаччини». Вас очікує оглядова екскурсія по найкрасивішому місту Словаччини. Місто обрали культурною столицею Європи 2013 року. Під час екскурсії Ви побачите всі головні визначні пам'ятки історичного центру міста: собор Св. Єлизавети, каплицю Св. Михайла, готичну вежу-дзвіницю Св. Урбана, Чумну колону, відомий оперний театр, міську Ратушу, костел Єзуїтів. Це неймовірно красиве, зі своєрідною архітектурою і приголомшливою центральною пішохідною зоною, місто. Воно відразу ж завоює Вашу прихильність! Головна пам'ятка міста – собор Святої Єлизавети, найбільший у Словаччині і один із найбільших у Східній Європі. Обід* (за бажанням додатково 15 євро особа)

Повернення в Україну (в залежності від проходження кордонів). Переїзд до Києва.

Повернення додому

02.11

Приїзд у Київ вранці.

Вартість туру




Дата виїзду з 
Києва

Проживання в готелі Travertín I 3★★★  -  (сніданки+вечері+термальний басейн)



Умови бронювання



Вартість туру при 2-3 місному розміщенню
(з особи)



27.10.2024-02.11.2024


Раннє бронювання до 13.09.2024


440 євро

Базова вартість

455  євро

Акції
Повнота вражень

Замовте місця в 2, 3, або 4 ряду по ціні 15€.

Більше простору

Замовте біля себе гарантоване вільне місце в автобусі по ціні 80€.

Входить у вартість
  • Проїзд за маршрутом автобусом єврокласу;
  • Проживання 4 ночі у готелі рівня 3* в номерах з усіма зручностями;
  • Харчування – сніданки+вечері;
  • Супровід керівником групи;
  • Користуванням термальним басейном та wellness 2 год щоденно у вартості;
  • Огляд Спішський замок, екскурсія Любовнянський замок, оглядова екскурсія по Кошице, трансфер у аквапарк.
Не входить у вартість
  • Медичне страхування – 10 євро для осіб 7 - 59 років, для осіб 60 - 65 років – 20 євро, для осіб 66 - 80 років – 30 євро;
  • Факультативні екскурсії та дод трансфери;
  • Вхідні квитки в екскурсійні об’єкти (церкви, собори, музеї, замки, терми тощо);
  • Особисті витрати;
  • Курортний збір 5 євро за особу за 5 днів.
Залишити відгук
У туру поки ще немає відгуків
Менеджери по роботі з туристами
Марина Севрук

Тел.: +38 044 338 77 37

Vodafone 
+38 099 102 40 10

Київстар 
+38 067 124 55 88

Lifecell
+38 093 700 90 40

skype: sakums_ukraine

e-mail: ukraine2@sakums.com.ua

Михайло Кіт

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_europa

e-mail: sales@sakums.com.ua

Наталія Лихолат

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_europa

e-mail: europa@sakums.com.ua

Катерина Головко

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_exotic

e-mail: info@sakums.com.ua

Олена Карпуніна

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_office

e-mail: bustour@sakums.com.ua

Менеджери напрямку
Наталія Лихолат

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_europa

e-mail: europa@sakums.com.ua

Схожі тури