В ГОСТІ ДО САНТА КЛАУСА

Тривалість: 10

Маршрут: Київ - Житомир - Рівне - Львів - Каунас* - Рига - Гельсінкі - Полярний зоопарк Рануа* - Rovaniemi* - Таллінн - Вільнюс* - Люблін* - Київ

Мінімальна вартість: 31900 грн

Транспорт: Автобус

Для замовлення туру залиште запит, або зв'яжіться з менеджером

Коротко про тур
Можливість відвідати один із найпівнічніших зоопарків у світі - “Полярний зоопарк Рануа”
Ви відвідаєте казкову країну Рованіємі - місце де живе справдній Санта Клаус, де у вас буде можливість прокататись на чарівному поїзді, отримати диплом ельфійської школи і надіслати лист з ельфійської пошти собі додому, і звісно замовити у Санти собі подарунок.
Насолодимось фантастичними Балтійськими горизонтами з парому
Детальна програма
Маршрут
Київ
Житомир
Рівне
Львів
Каунас*
Рига
Гельсінкі
Полярний зоопарк Рануа*
Rovaniemi*
Таллінн
Вільнюс*
Люблін*
Київ

Загальний кілометраж: 5200 км

Вартість туру
SPO №1
31 901 грн

При купівлі факультативних екскурсій до початку туру на суму 120 євро дорослі/90 євро діти

Базова вартість
33 966 грн

Без попередньої купівлі факультативних екскурсій

Дізнатись більше
1 день
Початок незабудньої подорожі

06:00 год - Організований виїзд автобусом з Києва.

Можливість приєднатися до групи в м. Житомир/Рівне/Львів.
Проходження україно-польського кордону. Переїзд територією Польщі.
Переїзд в транзитний готель. Вільний час. Ночівля.

2 день
Зимовий Каунас

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд у Латвію. По дорозі пропонуємо відвідати екскурсію по м.Каунас (20 євро для дорослих / 15 євро для дітей). Каунас – красиве, затишне та дуже європейське місто. Як і багато середньовічних міст, він «виріс» навколо замку. В даний час ця старовинна оборонна споруда відреставрована і є однією з основних міських пам’яток. Саме заради прогулянок Старим містом їдуть до Каунасу туристи з різних країн світу. Невисокі старовинні будинки, вулиці, вимощені бруківкою, кафе з літніми терасами – тут панує особлива атмосфера, яка приваблює мандрівників. В архітектурі Старого міста знайшли своє відображення ренесанс із елементами бароко та сувора цегляна готика. Тут розташовані багато музеїв, театрів і діючих храмів, відвідати які буде цікаво гостям міста.

Переїзд в Ригу. Поселення у готель. Ночівля.

3 день
Святкова Рига

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на територію Латвії. Запрошуємо вас на оглядову екскурсію по Ризі. Місто на Даугаві, будучи типовою європейською столицею, зберегло і норовливий прибалтійський дух, і сувору радянську спадщину. У Ризі на кожному кроці можна побачити абсолютно інший історичний зріз. За один день ти буквально проходиш крізь епохи. Окрасою Риги справедливо вважається історичний центр. Його архітектурні домінанти — Собори Святого Якова (головна католицька церква Латвії), Домський (з неймовірної краси органом) та Святого Петра (на 72-метровому шпилі якого облаштований оглядовий майданчик). Нормально перетинати час і простір просто перетинаючи вулицю. Однак у Ризі цей перехід особливо органічний та приємний, особливо захоплюючий та легкий. Тут по-іншому сприймаєш увесь калейдоскоп із подій, людей та епох. Можливо, тому що у Прибалтиці на поспішають? А можливо, тому що тут інакше плине час?

Переїзд в Таллін. Поселення у готель. Ночівля.

4 день
Гельсінкі – столиця, найбільший порт, інтелектуальний, фінансовий та культурний центр країни

Сніданок ланч бокс. Виселення з готелю. Посадка на паром до Фінляндії.

Прибуття у порт. Всіх бажаючих запрошуємо відправитись на оглядову екскурсію по Хельсінкі (20 євро для дорослих / 15 євро для дітей). На півдні Суомі, на березі Фінської затоки, розташований Гельсінкі – столиця, найбільший порт, інтелектуальний, фінансовий та культурний центр країни. Він включає 315 островів, а третину його території займають парки. Центр міста – Сенатська площа, обрамлена величним архітектурним ансамблем у стилі ампір. На ній знаходиться візитна картка Гельсінкі – собор Святого Миколая (Кафедральний собор). Душа міста, його атмосферне і колоритне місце – Ринкова площа (Kauppatori), що розташувалася на березі Балтики. Піднявшись на оглядовий майданчик Успенського собору, можна побачити панораму міста з висоти. Найжвавіше місце Гельсінкі – вулиця Еспланаде, на якій знаходиться безліч сучасних магазинів, бутиків, ресторанів, стильних та модних закладів.
Переїзд в регіон Оулу. Поселення у готель. Ночівля.

5 день
найпівнічніших зоопарків у світі - “Полярний зоопарк Рануа”

Сніданок. Рекомендуємо провести день у регіоні Рануа,  відвідати один із найпівнічніших зоопарків у світі - “Полярний зоопарк Рануа” (трансфер 30 євро + вх квиток 23 євро дорослий /19 євро діти до 14 років).“Полярний зоопарк Рануа” здатний здивувати і змусити подивитися на навколишній світ флори і фауни по-новому. Які тварини мешкають в північних широтах нашої планети? Що відбувається з рослинами за полярним колом? Як жителі Лапландії пристосовуються до холоду, і чому зима для них – найкраще, що може бути в житті? Найдопитливіші зможуть пізнати світ зими по справжньому, долаючи снігові замети на собачих та оленячих упряжках.

Катання на собачих упряжках ((коло 500м.) 30 євро для дорослих, 25 євро діти до 14 років)  Увага. Бронювання і оплата до початку туру. Хіба можна ще краще провести холодний зимовий день, ніж як качатися в снігу з такими милюсенькими та пухнастими песиками? Навчитетесь управляти упряжкою та прокатаєтесь з вітерцем у санях просторами казкової Лапландії.
Катання на оленячих упряжках ((коло 300м.) 22 євро для дорослих, 19 євро діти до 14 років) Увага. Бронювання і оплата до початку туру. Коли Лапландія укривається снігом, у селі влаштовують Сафарі на оленячих упряжках - Олені живуть неподалік офісу чарівника, і кажуть, ніби до Різдва деякі з них отримують здатність літати)
Ще маленьких гостей Лапландії тут обов'язково зацікавить середньовічний магічний замок «Мур-мур»*, де можна зустріти відьом, гномів і лісовиків.
Повернення в готель. Ночівля.

6 день
«У пошуках Санти»

Сніданок. Сьогодні ми відправимось на пошуки Санта Клауса у «Santa Claus Village» (45 євро). Чи не найвідомішим туристичним атракціоном Фінляндії є країна, якої немає на мапі, але котра живе у серці кожної дитини і кожного дорослого, який продовжує вірити в казку. Мова йде про казкову снігову домівку Санта-Клауса - Лапландію. Фінський Санта Клаус має ім’я Йоулупуккі. У нього навіть є паспорт, де у графі “дата народження” написано: “з давніх давен”. У Резиденції Санта-Клауса можна сфотографуватися, подивитися виставу в ляльковому театрі, купити ялинкові прикраси, сувеніри, вироби з оленячих шкір і рогів, традиційні саамські ножі, біжутерію, картини-слайди з північним сяйвом, фінські делікатеси, пряникові будиночки тощо. На центральній площі селища встановлено стовпи, між якими проведено чітку лінію білою фарбою. Взимку її не побачиш, але на кожному стовпі є напис Arctic circle. Невидиму лінію перестрибують, переступають, проїжджають машиною — і отримують сертифікат про перетин Північного полюсу. Окрім будинку Санта Клауса обов’язково відвідаємо Дім Різдва, де влаштована виставка, яка розповідає про фінські різдвяні традиції та про те, як святкують Різдво в інших країнах. Санта теж любить заглянути на виставку, сфотографуватися з відвідувачами, а також особисто вручити дітям подарунки — така подія запам’ятовується на все життя. Але рекордсменом з відвідувачів є головне поштове відділення Санти. Цілий рік тут юрбляться відвідувачі, які хочуть надіслати рідним і друзям листівку зі спеціальним штемпелем. Від різноманітності карток і приголомшливих видів Лапландії, зображених на них, просто очі розбігаються! Придумати оригінальний текст і красиво оформити вам допоможуть ельфи.
Бажаючих запрошуємо відвідати “Санта парк” (трансфер 10 євро + вх квиток 45 євро дорослі, 40 євро діти до 12 років) — це місце, де панують веселощі та відбуваються справжні чудеса, у вас буде можливість відвідати справжні ельфійські шоу, майстер класи, навчитися прикрашати імбирні пряники, взяти урок з виготовлення новорічних іграшок. Напевно, в наш час не існує людини, яка б — незалежно від віку — жодного разу не грала б у Angry Birds. У Санта-Парку є цілий ігровий майданчик, присвячений цій грі, де можна постріляти з рогатки і показати свою майстерність в інших вміннях знаменитих пташок. Тут усім заправляють ельфи і царює атмосфера справжнього дитинства.
Далі запрошуємо вас відвідати центр науки і музей Arktikum (30 євро дорослі /20 євро діти до 15 років). Розташований в місті Рованіемі центр науки Arktikum працює з виключно науковою метою. У музеї можна дізнатися про витоки північного сяйва, вивчити особливості Лапландії і подивитися на чарівної краси явища з чисто наукової точки зору. Мабуть, немає кращого місця в Фінляндії, де можна б було дізнатися більше про культуру, природу, історію та особливості країни цікаво і доступно.
Незабутні враження гарантовані!
Повернення в готель. Ночівля.

7 день
Балтійські горизонти

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у порт Хелсінкі, посадка на паром до Талліну.

Прибуття у Таллін. Переїзд у готель. Ночівля.

8 день
Стародавній Таллін

Сніданок. Виселення з готелю. Запрошуємо всіх на оглядову екскурсію по Талліну (20 євро для дорослих / 15 євро для дітей). Нам пощастило, що подорож припадає на період між Різдвом та Новим роком. Тож усе місто буде магічно прикрашено, ялинка на Ратушній площі чаруватиме погляд, а глінтвейн по традиційному рецепту зігріє і тіло і душу. У Талліні прогуляємось Старим містом. Історичний центр яскраво виражений: все те що за фортечною стіною - Старе місто, внесене до списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Обов’язково відвідаємо Ратушну площу, замок Toompea, лютеранський Домський собор і Церкву Святого Олафа. Церква являє собою зразок готичного стилю і має оглядовий майданчик на одній з веж.

Переїзд у Вільнюс. Ночівля.

9 день
Чарівний Вільнюс

Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд на територію Польші. По дорозі запрошуємо вас на оглядову екскурсію Вільнюсом (20 євро для дорослих / 15 євро для дітей, або трансфер в місто 5 євро). Ми прогуляємось середньовічними звивистими вуличками, де переплітаються стародавність і сучасність, багата культурна спадщина і таємничі легенди. Познайомимось із основними віхами історії Вільнюса та покажу його головні пам'ятки: ворота Аушрос, костел святого Казимира, Президентський палац, Кафедральний собор та багато іншого. А ще ви побачите сучасне мистецтво на вулиці Літераторів, почуєте легенду про сир Джюгас і загадаєте бажання на плитці «Диво»!

Переїзд у готель на території Польщі. Ночівля.

10 день
Повернення додому

Сніданок. Виселення з готелю. Виїзд на територію України. По дорозі, запрошуємо на оглядову екскурсію Любліном (15 євро особа або трансфер в місто 5 євро ). Маленьке місто з багатою історією. Колись Люблін був важливим торговим центром, місцем, де підписали ту саму унію та охороняв Польщу від Татарського нашестя, а зараз славиться, як студентське місто, адже в університетах Любліна навчаються студенти не тільки с Польщі, а й України та Білорусі. Познайомтесь з містом ближче, побачивши гордість Люблінців - Домініканський монастир, каплицю Святої Трійці, яку «National Geographic» включив в список семи чудес Польщі, величний Люблінський замок, та міські ворота, які в давнину служили переходом між християнською та єврейською частина міста.

Повернення в Україну. Переїзд у Київ.

Тривалість: 10

Маршрут: Київ - Житомир - Рівне - Львів - Каунас* - Рига - Гельсінкі - Полярний зоопарк Рануа* - Rovaniemi* - Таллінн - Вільнюс* - Люблін* - Київ

Мінімальна вартість: 31900 грн

Транспорт: Автобус

Вартість туру
SPO №1
31 901 грн

При купівлі факультативних екскурсій до початку туру на суму 120 євро дорослі/90 євро діти

Замовити
Базова вартість
33 966 грн

Без попередньої купівлі факультативних екскурсій

Замовити
Входить у вартість

• Проїзд автобусом єврокласу по маршруту туру;

• Проживання у готелях рівня 3* в номерах з усіма зручностями;

• Проїзд на паромі;

• Харчування – сніданки;

• Супровід керівником групи;

• Оглядові екскурсія по Ризі.

Не входить у вартість

• Курортний збір (оплачується при бронюванні туру) -15 євро з особи;

• Медичне страхування 10 євро, для осіб старше 60 років -15 євро;

• Факультативні екскурсії;

• Вхідні квитки в екскурсійні об'єкти (церкви, собори, музеї тощо);

• Проїзд в громадському транспорті;

• Особисті витрати.


Залишити відгук
У туру поки ще немає відгуків
Просимо звернути увагу



Менеджери по роботі з туристами
Вікторія Кульбачна

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_travel

e-mail: travel@sakums.com.ua

Михайло Кіт

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_europa

e-mail: sales@sakums.com.ua

Олена Карпуніна

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_office

e-mail: bustour@sakums.com.ua

Менеджери напрямку
Марина Севрук

Тел.: +38 044 338 77 37

Vodafone 
+38 099 102 40 10

Київстар 
+38 067 124 55 88

Lifecell
+38 093 700 90 40

skype: sakums_ukraine

e-mail: ukraine2@sakums.com.ua

Наталія Лихолат

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: sakums_europa

e-mail: europa@sakums.com.ua

Яна Семенець

Тел.: +38 044 338 77 38

Vodafone 
+38 050 167 00 41

Київстар 
+38 097 099 99 94

Lifecell
+38 093 700 90 70

skype: live:trip_434

e-mail: trip@sakums.com.ua

Схожі тури